INFOdoradca Informacje o zawodach

INFOdoradca+ Informacje o zawodach

to materiały zawierające przede wszystkim: opis zawodu, opis kompetencji zawodowych, odniesienie do sytuacji zawodu na rynku pracy i możliwości doskonalenia zawodowego, a także możliwości zatrudnienia osób niepełnosprawnych w zawodzie.

Opisy zawodów powstały w ramach projektu „Rozwijanie, uzupełnienie i aktualizacja informacji o zawodach oraz jej upowszechnienie za pomocą nowoczesnych narzędzi komunikacji – INFODORADCA+". Projekt był współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.4 Modernizacja publicznych i niepublicznych służb zatrudnienia oraz lepsze dostosowanie ich do potrzeb rynku pracy.

Więcej informacji o projekcie na stronie.

Lista 1000 zawodów opisywanych w projekcie INFODORADCA+

INFOdoradca+ Informacje o zawodach


Zaznacz, który zbiór informacji o zawodzie potrzebujesz:

Licznik odwiedzin 20663

OccupationPlus

Powrót

Technik technologii żywności – przetwórstwo fermentacyjne

Kod: 314409

1. Dane identyfikacyjne zawodu

1.1. Nazwa i kod zawodu (wg Klasyfikacji zawodów i specjalności)

Technik technologii żywności – przetwórstwo fermentacyjne 314409

1.2. Nazwy zwyczajowe zawodu

  • Technik browarnictwa.
  • Technik piwowar.
  • Technik produkcji brzeczki.
  • Technik przemysłu spirytusowego.
  • Technik słodownik.
  • Technik technolog browarnictwa.
  • Technik technolog gorzelnictwa.
  • Technik technolog produkcji kwasu mlekowego.
  • Technik technolog produkcji piwa.
  • Technik technolog warzelnictwa.
  • Technik winiarstwa.
  • Technolog browarnictwa.
  • Technolog gorzelnictwa.
  • Technolog winiarstwa.